Ons kantoor

AAQraad accountant & adviseur – gevestigd in Zutphen – is opgericht door Jildau Pietersma. Met ruim 20 jaar werkervaring binnen de accountancy op zak, besloot zij in 2005 het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is AAQraad een vertrouwde naam in met name het kleinere segment van het midden- en kleinbedrijf. Te denken valt hierbij aan eenpitters, eenmanszaken, zzp’ers en vrijeberoepsbeoefenaren.

De ‘mens achter het bedrijf’

Net als veel van onze cliënten houden wij ons kantoor aan huis bewust kleinschalig. We willen graag dat u zich bij ons direct thuisvoelt. Bovendien vinden we het heel belangrijk om ‘de mens achter het bedrijf’ echt te leren kennen. Wat drijft u? Welke toekomstplannen leven er? Daar maken we graag tijd voor vrij (zonder dat dit direct op de factuur terecht komt).

Bijkomend voordeel van onze kleinschaligheid zijn onze relatief lage overheadkosten. Wij kunnen onze diensten dan ook aanbieden tegen vriendelijke tarieven.

Uitgebreid dienstenpakket

U kunt AAQraad inschakelen voor ondersteuning en advies op diverse gebieden. Uiteraard voor vraagstukken op het gebied van accountancy, administratie en belastingen. Bij een succesvolle bedrijfsvoering komt echter meer kijken. Ziet u bijvoorbeeld op tegen het indienen van een kredietaanvraag? Heeft u behoefte aan financiële planning of wilt u advies over mogelijke pensioenvoorzieningen voor uw oude dag? Speelt u met de gedachte om te stoppen met uw bedrijf of de zaak te verkopen? Heeft een geschil met de fiscus?

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

Partner 1 Partner 2

Copyright AAQraad. Gerealiseerd door Dimotion